Kosmetiikka

Kauneusklubi on Hyvän Mielen apteekkien oma klubi kaiken ikäisille kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Kauneusklubilaisena saat säännöllisesti sähköpostitse tietoa ajankohtaisista asioista, uutuuksista, trendeistä ja kauneudenhoidosta sekä kutsuja hyvinvointiin liittyviin tapahtumiin. Liittymällä kanta-asiakkaaksi voit samalla liittyä kauneusklubin jäseneksi.

 

Laadukasta apteekkikosmetiikkaa

Laajasta kosmetiikkavalikoimasta löydät laadukkaat tuotteet juuri sinun ihollesi. Valikoimistamme löytyy mm. seuraavien valmistajien tuotteita:

20100214E-LOGO LIERAC Q Lieracin perusti vuonna 1975 esteettiseen lääketieteeseen erikoistunut ranskalainen lääkäri. Lierac Laboratorioiden filosofiaan kuuluu hyödyntää luonnon ja kasvien ainutlaatuista voimaa tarkoin testattuissa tuotteissaan. Kasveista valitaan parhaiten soveltuvat, optimaaliset osat: juuret, lehdet, kukat jne. Lieracin keksinnöt testataan histologisesti, biokemiallisesti ja kliinisesti, näin varmistetaan lopputuotteen toimivuus ja tehokkuus. Tieteellisten tutkimusmenetelmiensä vuoksi Lierac Laboratorioista on kehittynyt fytokosmetiikan johtava asiantuntija.
rausch Sveitsiläisestä rohdoskasvipohjaisesta hiustenhoitosarjasta löytyy tuotteet jokaiselle hiustyypille sekä apu mahdollisiin päänahan ongelmiin. Tuotteissa käytettävät uutteet valmistetaan kasvien kukista, lehdistä, kuoriosista ja juurista. Shampoissa pesevänä ainesosana toimivat kasviuutteet, ei saippua. Valmistusprosessissa on pyritty minimoimaan luonnon turha kuormitus. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein.
Vichy-LOGO Vichy on ranskalaiseen mineraalipitoiseen Vichy-lähdeveteen pohjautuva ihonhoitosarja. Sarjan tuotteet valmistetaan lääketeollisuudessa ja testataan ihotautilääkäreiden valvonnassa L’Oréalin kehittämällä keinoiholla. Tuotteet ovat hypoallergeenisia, sopivat herkällekin iholle, eivätkä tuki ihohuokosia. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.
ACOComposita Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO on kehitetty pohjoismaista ihotyyppiä ajatellen. Sarja sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoimaan kuuluu sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Tuotteissa käytetään vain huolella valittuja raaka-aineita ja vain välttämättömiä säilöntäaineita.
AVENE Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.
LW_Logo_K70_chd_DL Sveitsiläiset Louis Widmer -tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Sarjan tuotteille tunnusomaista onkin optimaalinen vaikutus ja siedettävyys sekä minimaalinen säilöntäaineiden määrä. Tuotteita on saatavana sekä hajustettuina että hajusteettomina kasvoille sekä vartalolle. Louis Widmer ei ole koskaan testannut tuotteitaan eläinkokeilla.
favora-logo-small-low-01_28882 Suomalainen Orion –tehtaan kehittämä herkän ihon hoitosarja, joka panostaa puhtaisiin ja turvallisiin raaka-aineisiin. Tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia. Korkealaatuisissa ihonhoitotuotteissa on käytetty kasvipohjaisia tehoaineita. Sarjaan kuuluu hellävaraiset tuotteet kasvojen- ja vartalonhoitoon. Sarjan tuotteista 16 on saanut oikeuden käyttää Allergia- ja Astmaliiton arvostettua Allergiatunnusta.
 IdunLogo_2014_FI_BlackOnWhite IDUN Minerals on mineraalimeikkisarja, joka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen. Perustuotteet koostuvat 100% korkeasti puhdistetuista mineraaleista. Tämä tarkoittaa, että mineraaleista on karsittu esim. nikkeli, kromi ja mikro-organismit. Perustuotteet eivät myöskään sisällä talkkia, öljyä, silikonia, hajusteita, vismuttia tai säilöntäaineita kuten parabeeneja – aineita, jotka voivat aiheuttaa ihon ärsytystä, ihottumaa tai allergisia reaktioita. Tuotteet ovat orgaanisia ja vedettömiä, mikä ehkäisee bakteerien kasvua. IDUN Minerals tuotteet eivät tuki ihohuokosia vaan antavat ihon hengittää. Tiivis mineraalikoostumus on korkeasti pigmentoitunutta ja riittoisaa. Tarvitaan vain pieni määrä tuotetta, jotta saadaan kaunis ja tasainen lopputulos.
 Blomdahl BLOMDAHL Ihoystävälliset korut. Blomdahl Medical on ruotsalainen yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi ihoystävällisiä koruja sekä lääketieteellisiä korva-, nenä- ja napalävistyksiä. Blomdahl tuotteet on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa sekä testattu lääketieteelliset näkökulmat huomioon ottaen. Ihoystävälliset korut sopivat allergikoille. Ne sisältävät joko tarkoin valittua, lääketieteellistä titaania tai muovia. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Ruotsissa, mikä mahdollistaa täyden kontrollin tuotannon jokaisessa vaiheessa ja kaikissa materiaaleissa.
 LOGO ADERMA A-Derma tuotteet pohjautuvat Rhealba® -kauraan, joka on valittu yli 80 kauralajikkeen joukosta. Tämä lajike on ominaisuuksiltaan paras ihonhoitoon. Rhealba® -kaura rauhoittaa ärtynyttä ja vahingoittunutta ihoa sekä hoitaa ja suojaa haurasta ja herkkää ihoa. A-Derman luonnolliset arvot näkyvät jo sen tuotantoprosessissa. Rhealba® -kaura viljellään tiukkojen luomuviljelynormien mukaisesti: Ilman lannoitusaineita, tuholaismyrkkyjä, kasvinsuojeluaineita ja sienimyrkkyjä. Viljelyssä käytetään kiertävää viljelytekniikkaa mikä säästää ympäristöä. Kaikki A-Derma tuotteet ovat dermatologisesti testattuja. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä.