Annosjakelu

Annosjakelu1

Annosjakelusta hyötyvät kaikenikäiset apteekin asiakkaat, joilla on käytössään säännöllinen lääkitys, lääkkeen ottamista on vaikea muistaa tai sen annostus on monimutkainen. Annosjakelu helpottaa lääkehoidon onnistumista, tuo turvallisuutta ja säästää kustannuksia.

Annosjakelupalvelua käyttävä asiakas saa lääkkeensä koneellisesti jaeltuihin kerta-annospusseihin, johon jokaiseen pussiin on merkitty asiakkaan nimi, syntymäaika ja pussissa olevan lääkkeen nimi sekä annosteluajankohta. Lääkepussit toimitetaan kahden viikon jaksoissa.

Annosjakelu vähentää lääkekustannuksia vaikka jakelusta peritään viikkomaksu, sillä lääkkeiden hinta lasketaan suurimmista ja edullisimmista pakkauksista. Lääkityksen vaihtuessa asiakkaalla on maksimissaan vain kahden viikon lääkkeet kotona, joten lääkkeitä ei jää käyttämättä ja näin syntyy säästöä verrattuna tilanteeseen, jossa ostetaan kolmen kuukauden lääkkeet kerralla kotiin.

Jos haluat saada annosjaellut lääkkeesi ja muut tarvitsemasi apteekin tuotteet suoraan kotiisi, tiedustele kotiinkuljetuspalvelua apteekistamme.