Itsehoito

314322Apteekistamme saat tutkittua ja luotettavaa tietoa itsehoidossa käytettävien lääkkeiden ja ravintovalmisteiden turvallisesta käytöstä. Kattava itsehoito-osastomme tarjoaa monia vaihtoehtoisia tuotteita tilapäisten, lievien ja lyhytaikaisten oireiden hoitoon.

Apteekkimme asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään tuotteiden valinnassa ja kertoo sinulle, mikäli on viisainta turvautua lääkärin hoitoon. Samalla voit tarkistaa myös itsehoitolääkkeen oikean käytön yhdessä mahdollisten reseptilääkkeiden kanssa.

Apteekissamme on myynnissä useita laadukkaita ja tutkittuja apteekkikosmetiikka- ja hiustenhoitosarjoja. Kosmetiikkasarjoissa on tuotteita eri ihotyypeille ja useisiin ihon ongelmiin. Hiustenhoitosarjat tuovat ratkaisun niin hiusten kuin päänahankin hoitoon. Autamme mielellämme oikeiden tuotteiden valinnassa.

Eläinlääkevalikoimamme on keskittynyt pääasiassa koiriin, kissoihin ja hevosiin. Tarvittaessa tilaamme muidenkin eläinten sairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn tarvittavia tuotteita.